Het goede doel

Het goede doel van 2019 is Stichting Kans voor een Kind.

Stichting Kans voor een Kind
De opbrengst van de veiling (met als klapstuk het eerste vaatje haring) gaat naar Stichting Kans voor een Kind. Direct na de veiling zal de cheque met de opbrengst aan de stichting worden aangeboden.

Over Stichting Kans voor een Kind
Ook in Twente zijn er veel kinderen die het door ziekte of een andere oorzaak niet gemakkelijk hebben. Natuurlijk hebben ook deze kinderen recht op geluk. Kans voor een Kind wil daaraan bijdragen door hartenwensen te vervullen. Sinds de oprichting in 2002 is Kans voor een Kind stevig gegroeid. Dat geldt voor het aantal wensvervullingen, fundraise-activiteiten en samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen.

Wat doet Kans voor een Kind?
Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden.

Laat een wens uitkomen
Ken jij een kind in je omgeving die een steuntje in de rug goed kan gebruiken? Een kind voor wie je een wens in vervulling wilt laten gaan? Aarzel dan niet en vul het formulier op de website in (door te klikken op de button ‘Wens ­opgeven’ op de voorpagina).

Sympathisant worden?
Om alle wensen uit te kunnen voeren is veel geld nodig. Daarom koestert Kans voor een Kind haar Sympathisanten die structureel hun financiële medewerking verlenen. Wil jij als Sympathisant ook je bijdrage leveren, kijk dan op www.kansvooreenkind.nl en klik op ‘Wat kun jij doen?’.

Iedereen die een kind in zijn omgeving kent die een opsteker heel goed kan gebruiken en een diepgekoesterde wens heeft, kan dat melden via info@kansvooreenkind.nl.